1403/05/06

بیا نی نی

سایتی برای نی نی ها و مامانا

هر آنچه که در مورد هفته ۱۳ تا ۱۶ بارداری باید بدانید 

هر آنچه که در مورد هفته ۱۳ تا ۱۶ بارداری باید بدانید 

خب، شما به هفته ۱۳ بارداری رسیده‌اید و کم‌کم شرایط جسمی‌تان بهتر می‌شود و می‌توانید حس‌های خوب را تجربه کنید. این مقاله به شما کمک می‌کند تا در مورد هفته ۱۳ تا ۱۶ بارداری بیشتر بدانید.

هر آنچه که در مورد هفته ۱۳ تا ۱۶ بارداری باید بدانید 

خب، شما به هفته ۱۳بارداری رسیده‌اید و کم‌کم شرایط جسمی‌تان بهتر می‌شود و می‌توانید حس‌های خوب را تجربه کنید. این مقاله به شما کمک می‌کند تا در مورد هفته ۱۳ تا ۱۶ بارداری بیشتر بدانید.

در این مقاله می‌خوانید: 

  • جنین در هفته ۱۳ بارداری
  • علائم مادر در هفته ۱۳ بارداری
  • مراقبت های هفته ۱۳ بارداری
  • جنین در هفته ۱۴ بارداری
  • علائم مادر در هفته ۱۴ بارداری
  • مراقبت های هفته ۱۴ بارداری
  • جنین در هفته ۱۵ بارداری
  • علائم مادر در هفته ۱۵ بارداری
  • مراقبت های هفته ۱۵ بارداری 
  • جنین در هفته ۱۶ بارداری 
  • علائم مادر در هفته ۱۶ بارداری
  • مراقبت های هفته ۱۶ بارداری
  • در درون شما چه می‌گذرد؟
  • خلاصه

جنین در هفته ۱۳ بارداری

جنین شما به سرعت در حال رشد است! چشم‌هایش در حال حرکت در موقعیت خود هستند، قوزک‌ها و مچ‌هایش شکل گرفته‌اند. اگر چه سر کودک هنوز به طور نامتناسبی بزرگ است، اما مثل بقیه بدن در حال رسیدن به وضعیت نرمال است. در این هفته، روده‌های کودک شما به همان جایی که به آن تعلق دارد بازگشته است. جنین، مایع آمنیوتیک را می‌بلعد و آن را به بدن خود جذب می‌کند. ستون فقرات کودک می‌تواند خم شود و حرکات بزرگ را آسان‌تر کند. اگر فکر می‌کنید ممکن است دوقلو داشته باشید، سونوگرافی این هفته ممکن است احتمال دوقلو بودن جنین‌ها را تایید کند!

هر آنچه که در مورد هفته ۱۳ تا ۱۶ بارداری باید بدانید 
علائم مادر در هفته ۱۳ بارداری

ممکن است در چند ماه آینده انرژی بیشتری داشته باشید و بهترین حس‌ها را تجربه کنید. در هفته ۱۳ بارداری، رحم شما خیلی بزرگ شده است. اکنون لگن شما را پر و شروع به رشد به سمت شکم شما می‌کند. احتمالا شبیه یک توپ نرم و صاف است. 
زمانی که لگیمان‌هایتان کشیده می‌شوند، ممکن است کشش را در شکم خود احساس کنید. خبر خوب این‌که با شروع سه ماهه دوم، خطر سقط جنین کاهش می‌یابد. اگر لثه‌های شما متورم شده و به دلیل هورمون‌های بارداری خونریزی می‌کند، مسواک نرم‌تری را امتحان کنید.

خبر خوب این‌که با شروع سه ماهه دوم، خطر سقط جنین کاهش می‌یابد. اگر لثه‌های شما متورم شده و به دلیل هورمون‌های بارداری خونریزی می‌کند، مسواک نرم‌تری را امتحان کنید.

مراقبت های هفته ۱۳ بارداری

به همسرتان پیشنهاد کنید که همراه شما به مطب پزشک بیاید. حتما او هم از شنیدن صدای ضربان قلب کودک هیجان‌زده می‌شود.

جنین در هفته ۱۴ بارداری

گوش‌های جنین از گردن به طرفین سر در حال جابجایی هستند و گردنش بلندتر و چانه‌اش برجسته‌تر می‌شود. جنین حالا ویژگی‌های صورت و اثر انگشت منحصر به فرد خود را دارد. او شروع به پاسخ دادن به محرک‌های بیرونی می‌کند. اگر شکم شما لمس شود، کودک سعی می‌کند از جای خود دور شود. 
جنین، مایع آمنیوتیک را می‌بلعد و آن را به صورت ادرار دفع می‌کند. طحال کودک، رشد گلبول‌های قرمز خون را به عهده می‌گیرد. 
دوست دارید بدانید اندازه جنین در هفته ۱۴ بارداری چقدر است؟ طول جنین شما از سر تا نوک پا تقریبا به اندازه یک فلفل دلمه‌ای است.

پیشنهاد ویژه بیا نی نی: آشنایی با مراکز سونوگرافی

بیشتر بخوانید: هفته پانزدهم بارداری

بیشتر بخوانید: هفته شانزدهم بارداری

پیشنهاد ویژه بیا نی نی: آشنایی با پزشکان متخصص زنان و زایمان


هر آنچه که در مورد هفته ۱۳ تا ۱۶ بارداری باید بدانید 
در درون شما چه می‌گذرد؟

انگشت‌های دست و پای کودک به خوبی مشخص است. پلک‌ها، ابروها، مژه‌ها، ناخن‌ها و موهایش تشکیل می‌شود. دندان‌ها و استخوان‌هایش متراکم‌تر می‌شوند. کودک شما حتی می‌تواند انگشت شست خود را بمکد، خمیازه بکشد، خودش را کش بدهد.
اندام‌های تناسلی نوزاد اکنون کاملا رشد کرده‌اند و پزشک شما می‌تواند در سونوگرافی ببیند که آیا جنین شما پسر است، یا دختر. شما هنوز مجبور نیستید جنسیت کودک را بدانید. شاید بخواهید تا زمان تولد نوزاد صبر کنید و سورپرایز شوید. این موضوع کاملا به شما بستگی دارد.

خلاصه

در هفته‌های ۱۳ تا ۱۶ بارداری، جنین دچار تغییرات زیادی می‌شود. موهایی ظریف بدن او را می‌پوشانند، می‌تواند انگشتش را بمکد و خمیازه بکشد. ممکن است بتوانید حرکت جنین را در رحم خود حس کنید. در این هفته‌ها شما از نظر جسمی، وضعیت بهتری دارید و ممکن است بخواهید با همسرتان رابطه جسمی داشته باشید. کم‌کم وقت آن رسیده که به پهلوی چپ خود بخوابید تا گردش خون به شکل بهتری صورت بگیرد. شاید لازم باشد برای پیشگیری از ورم پاهایتان جوراب ساق‌بلند بپوشید. 

برای یافتن متخصصان مورد نظر خود به کلینیک بیا نی نی مراجعه کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *