1403/01/09

بیا نی نی

سایتی برای نی نی ها و مامانا

۵ روش برای آموزش قدردانی کردن به کودکان

۵ روش برای آموزش قدردانی کردن به کودکان

5 روش برای آموزش قدردانی کردن به کودکان

قدرشناسی یکی از هفت ویژگی فرزندپروری موثر است و یک ماده اصلی برای ایجاد تواضع است ، که یک عنصر اساسی در رشد کودک است.

قدرشناسی کردن از افراد خانواده حتی کودکان کار بسیار مهمی است که می توان در تمام طول سال انجام داد. مخصوصاً فصل بهار که شروع سال جدید است ، فرصتی خارق العاده برای نشان دادن قدرشناسی از فرزندانمان است. با این حال ، قدردانی کردن کاری است که به طور طبیعی اکثر مردم انجام نمیدهند. در صورتی که، قدردانی کردن یک پاسخ برای دریافت آنچه خدا در زندگی ما به ما داده است میباشد. ما به عنوان والدین ، باید این کار را به فرزندان خود بیاموزیم.

آیا به یاد دارید که پدر و مادرتان هر زمان چیزی را دریافت کردید به شما گفتند: “بگویید متشکرم”

برای پرورش قلب سپاسگزاری در خود و فرزندانمان کار و توجه لازم دارد ، اما چند تغییر در عادت ها و نگرش های ما میتواند به ما کمک کند تا شکرگزاری را در زندگی خود پرورش دهیم.

۱. قدردانی کودکان را با استفاده از لنزهای قدرشناسی آموزش دهید

فرزندان شما آینه کاری شما هستند. آیا شما از یک ذهنیت قدرشناسانه صحبت می کنید و عمل می کنید؟ قدرشناسی به ذهن شما فرصتی می دهد تا دوباره بازسازی شود. وقتی در شرایط دشواری قرار دارید یا حتی زندگی روزمره را پشت سر می گذارید، این جمله را برای خود تکرار کنید: “آیا روش دیگری برای بررسی این مسئله وجود دارد؟” از طریق “لنز سپاسگزار” به شرایط خود نگاه کنید. ناگهان کارهای خانه بیشتر از اینکه به دردسرهای روز شما تبدیل شود به فرصتی برای خدمت تبدیل می شود. دشواری هایی از قبیل کشمکش های مالی می تواند به فرصت های رشد یا فرصت هایی برای ثبت نام سپاسگزارانه از آنچه شما دارید تبدیل شود. نگاه کردن به موقعیت ها از طریق این دریچه سپاس می تواند کل دیدگاه ، تجربه و نگرش شما را تغییر دهد.

 

۲- آلبوم عکس قدردانی

از چیزهایی که در طول سال از آنها سپاسگزار هستید عکس بگیرید و یک آلبوم عکس یا دفترچه یادداشت قدردانی درست کنید. از هر یک از اعضای خانواده بخواهید از چیزهایی که به خاطر آنها سپاسگزار هستند (یا می توانند سپاسگزار باشند) عکس به اشتراک بگذارند. شما می توانید به همه افراد خانواده (پیر و جوان) خود مأموریت دهید تا از چیزهایی که به خاطر آنها سپاسگزار هستند ، حتی کارهای بسیار کوچک ، عکس بگیرند و یک نمایش و آگهی (آلبوم دیجیتال ، چاپی یا روی صفحه) برای روز سال نو تهیه کنند .

 

۳- تابلو پوستر قدردانی

یک چالش خانوادگی را مطرح کنید و به یک چیز متفاوت برسید که خانواده شما در طول یک روز هر روز از آن سپاسگزار است. هر روز چیزی را که خانواده شما از آن سپاسگزار هستند انتخاب کنید و آن را روی یک تکه پوستر با رنگ های مختلف بنویسید. اعضای خانواده می توانند به نوبت در آن روز مشارکت کنند ، و یکی دیگر از اعضای خانواده وظایف کاتبی را بر عهده بگیرد. بگذارید بچه هایتان هنگام نوشتن مطالب هنری و خلاق باشند. نکته اصلی در اینجا این است که به ۳۶۵ چیز مختلفی که خود و خانواده تان از آنها سپاسگزار هستید، بیایید و کمی وقت بگذارید تا در مورد شکرگذاری آن چیزها تأمل کنید.

۴- با پیاده روی سپاسگزاری کنید

برای پیاده روی وقت بگذارید ، نفس های عمیق بکشید و بگذارید ذهن شما در مورد چیزهایی که از آنها ممنون هستید تأمل کند. به اطراف خود نگاه کنید و از آنچه می بینید ، تجربه می کنید یا به خاطر می آورید قدردانی کنید.

این کار را می توانید به تنهایی یا به صورت خانوادگی انجام دهید. شما می توانید بچه های کوچک را به خاطر اینکه در طول پیاده روی از آنها سپاسگزار باشید. با بچه های بزرگتر ، می توانید از طریق لنزهای سپاسگزاری درباره چیزهایی که می توانید در زندگی خود مشاهده کنید صحبت کنید. درباره این واقعیت بحث کنید که گاهی اوقات تمایل داریم تا وقتی چیزها را از دست نمی دهیم متوجه آنها نشویم. چگونه شما و خانواده می توانید با استفاده از پیاده روی های سپاسگزاری فرهنگ سپاسگذاری را در خانه خود ایجاد کنید؟

 

۵- سپاسگزاری را برای اعتبارات نوردی ما به کودکان بیاموزید

در پایان یک فیلم ، اسامی افرادی را که در ساخت فیلم سهیم بوده اند و به آن اعتبار داده اند نشان می دهد. به همین ترتیب ، ما افراد زیادی داریم که در زندگی ما سهیم بوده اند. کدام افراد برای سرمایه گذاری در شما وقت گذاشته اند؟ چه کسی شما را با گفتار یا عمل تشویق کرده است؟ چه کسی روی شما تأثیر گذاشته است؟ کمی وقت بگذارید و در مورد آن افراد در زندگی خود صحبت کنید. با یادداشت ، متن یا تماس تلفنی از آنها تشکر کنید. به افراد موجود در زندگی خود بگویید که چگونه بخشی از “اعتبارات کلان” شما بوده اند.

 

منبع: www.focusonthefamily.com


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *