طرز تهیه خوراک پیاز شکم پر
بیا نی نی/ پیاز یکی از سبزیجاتی است که خواص بسیاری برای بدن دارد و شما می توانید با آن غذاهای بسیار متنوعی درست کنید. پیاز شکم پر یکی از این غذاها است که می تواند یک پیش غذای خوشمزه باشد.
مواد لازم:
۱.۵ کیلو گرم پیاز کوچک
۱ کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ فنجان کوچک رب انار
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول، پیازها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید. نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید.
درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید.
سپس کاغذ روغنی و فویل رو روی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.