خراسان/  ۳ ماده خوراکی برای تقویت و زیبایی چشم  
 امگا ۳، ویتامین‌ها، رنگدانه‌ها و آنتی اکسیدان‌ها عناصرضروری برای عملکرد مطلوب سلول‌های بینایی هستند.
    ویتامینA
 ویتامین A علاوه بر این که برای دید شب و روز لازم است،  برای حفظ رطوبت کافی چشم ضروری است.  کمبود این ویتامین می‌تواند به کاهش قدرت بینایی، خشکی چشم و استحاله ماکولای چشم ( عفونت بخش مرکزی شبکیه چشم) مرتبط با افزایش سن منجر شود.
   مواد غذایی مفید
تخم مرغ ( به خصوص زرده)، کره، گوشت، ماهی، هویج، گوجه فرنگی،‌ زردآلو، اسفناج، کدو حلوایی، کاهو، فلفل و طالبی می‌تواند این نیاز بدن را تامین کند.
   ویتامین C
ویتامین C آنتی اکسیدان دیگری است که به مقابله با رادیکال‌های آزاد که عامل پیری سلول‌ها هستند کمک می‌کند. این ویتامین از قرنیه در برابر اکسیداسیون محافظت می‌کند و در پیشگیری از آب مروارید نقش دارد.
   مواد غذایی مفید
مرکبات، کیوی، سبزیجات با برگ‌های سبز مانند جعفری و اسفناج‌ و انواع کلم‌ها مقدار قابل توجهی از این ویتامین را دارند.
   امگا۳
این اسید چرب تاثیر مثبت بر سلامت سیستم قلبی و عروقی دارد. این چربی در حفظ رطوبت مطلوب چشم نقش دارد و از خشکی چشم پیشگیری می‌کند. همچنین در مقابل استحاله ماکولای چشمی نقش محافظتی دارد.
   مواد غذایی مفید
ماهی‌های چرب مانند ساردین، ماکرو، آزاد و همچنین روغن‌های گیاهی سرشار از امگا ۳ از جمله کلزا، گردو و کتان این نیاز بدن را تامین می‌کند.