1403/02/01

بیا نی نی

سایتی برای نی نی ها و مامانا

خوردن به در بارداری چه فوایدی دارد؟

خوردن به در بارداری چه فوایدی دارد؟

خوردن به در بارداری چه فوایدی دارد؟

قدیمی ها می گفتند اگر بچه زیبا می خواهید از خوردن به در بارداری غافل نشوید. اما به فقط به زیبایی نوزاد کمک می کند یا فواید دیگری هم دارد؟

به را بهتر بشناسید

این میوه کم کالری خوشبو سرشار از اسیدهای آلی، سلولوز، نشاسته، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، سدیم، فسفر، ویتامین A، C، B و ویتامین E است. حالا این مواد غذایی مفید چه فوایدی در بارداری دارند:

  • درمان تهوع و ویار بارداری

به پخته شده می تواند درمان خوبی برای تهوع و استفراغ ویار بارداری باشد. به یک دیورتیک خوب است که به حذف سموم و مایعاتی که بدن می سازد، کمک می کند. خوردن چند تکه به پخته شده قبل از صبحانه به درمان تهوع‌های صبحگاهی کمک می کند. بیشتر بخوانید: برای ویار بارداری چه بخوریم؟

بریدن به به چاقو
  • تقویت سیستم ایمنی بدن

به سرشار از ویتامین ث است که به افزایش سطح ایمنی بدن کمک می‌کند. زنان باردار همیشه در خطر ابتلا به بیماری و عفونت هستند اما ویتامین C می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. به همچنین دارای خواص ضد آلرژی هم هست.

  • مبارزه با بیماری های ویروسی

این میوه سرشار از خواص ضد ویروسی است. فنول موجود در به یک ضد آنفولانزای قوی هاست و می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری‌های ویروسی موثر باشد.

  • کاهش فشار خون

به سرشار از پتاسیم است. تحقیقات ثابت کرده مواد دارای پتاسیم در کاهش فشار خون موثر هستند؛ به همین دلیل مصرف به در دوران بارداری می‌تواند در کاهش فشار خون بارداری مفید باشد.

  • استرس را از بین می‌برد

آنتی اکسیدان‌های موجود در به کاهش استرس و حفظ آرامش زنان باردار کمک می‌کند.

  • کمک به رشد سیستم عصبی جنین

ویتامین ب موجود در این میوه به رشد سیستم عصبی جنین کمک می‌کند.
 

میوه به سرشار از آنتی اکسیدان و مفید در دوران بارداری
  • سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد

مصرف منظم به کمک می‌کند تا ال دی ال یا کلسترول بد در خون کاهش یابد و قلب را سالم نگه می‌دارد.

 
  • مشکلات گوارشی را درمان می‌کند

به پخته وقتی با عسل مخلوط شود، به درمان کولیت، اسهال، یبوست و عفونت های روده کمک می‌کند و شربت به برای درمان هموروئید نیز مفید است.

نکته:
به میوه بسیار مفیدی است اما هر بارداری متفاوت است. پس حواستان باشد قبل از مصرف حتما با پزشک مشورت کنید.

  • بهتر است در دوران بارداری به را به صورت پخته بخورید.
  • حواستان به دانه به باشد، در دوران بارداری دانه به خیلی برای مادر و جنین مفید نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *