هفت گنج/ در اینجا چند راهنمایی و آموزش ساده در آشپزخانه وجود دارد که قوانین طلایی محسوب می شوند. شما آشپزخانه خود را دوست داشته باشید و این قوانین را در راس کار خود قرار دهید.

۱. هر چیزی که در خانه طبخ کنید خوب خواهد بود
با مواد سالم شروع کنید و هر چیزی که درست می کنید حتی غذاهای فست فودی و من در آوردی هم طعم خوبی خواهند داشت و اگر هم آنطور که فکر می کنید خوب نشده باشند چه اهمیتی دارد؟ حتی بدترین اشتباهات احتمالاً هنوز هم خوراکی هستند. آنها را تجربه کرده و به پیش بروید. بدانید که فقط با کمی تمرین روز به روز بهبود خواهید یافت.

۲. قبل از شروع دستور العمل را بخوانید
توصیه های قدیمی آشپزی، هنوز هم ارزشمند هستند. آشنایی با یک دستور العمل قبل از شروع پخت و پز به شما این امکان را می دهد که تمام تجهیزات و مواد لازم را قبل از موعد جمع کنید و از هرگونه غافلگیری ناخواسته جلوگیری کنید. وقتی که آماده پخت و پز می شوید، به شما کمک می کند قبل از شروع پخت و پز (مواد خرد شده و اندازه گیری شود) همه مواد غذایی خود را آماده کنید. این کار در ابتدا حداقل به شما کمک می کند تا قادر به تمرکز روی کار مورد نظر باشید.

۳. برخی از غذاها را گرم و برخی را در دمای اتاق سرو کنید
هیچ عجله ای برای سرو کردن غذا نداشته باشید و بدون فشار کارتان را انجام دهید. این نکته را در نظر داشته باشید که در واقع غذاهایی مانند ماکارونی باید داغ سرو شوند. اگر به شما گفته شود باید بیش از یک بشقاب را به طور همزمان سرو کنید، سرو یک غذای بزرگ و پیچیده غیرممکن است اما اگر برخی از ظرف ها این کار را برای شما انجام دهند بسیار کارتان آسان می شود. فقط سوپ، تخم مرغ و بعضی از غذاها مانند ماکارونی را باید گرم سرو کنید. به غیر از این به خودتان استراحت دهید و از روند کار لذت ببرید.

۴. به حواس خود اعتماد کنید
دستورالعمل های پایه ای به گونه ای طراحی شده اند که قدرت مشاهده شما را به چالش بکشند. اگر چیزی به همان سرعتی که در دستور غذا گفته شده، طبخ نمی شود، شاید حرارت در قابلمه خیلی کم است. اگر بوی سوختنی بلند شد مشکلی نیست سریع ظرف خود را از روی اجاق گاز بردارید. چشم، گوش، بینی، انگشتان و زبان شما به شما می گوید اگر اشتباهی رخ داده باشد و شما با بیشتر آشپزی کردن روی آنها حساس تر می شوید بنابراین آنها را نادیده بگیرید. حتی اگر فکر می کنید در مورد آشپزی چیزی نمی دانید، شهود و حواس شما می تواند شما را از طریق دستور العمل ها راهنمایی کند. حواس شما با تجربه تشدید و بهبود می یابد و به زودی قادر خواهید بود تشخیص دهید که چطور بوی چیزی را قبل از سوختن تشخیص دهید.

۵. در مورد پاکیزگی مطمئن باشید
در آشپزخانه دستان خود را قبل از دست زدن به مواد غذایی بشویید، تجهیزات و سطوح کاری خود را تمیز نگه دارید و اجازه ندهید که غذای پخته شده در تماس با غذای خام باشد. شما باید یخچال خود را در دمای ۴۰ درجه فارنهایت و فریزر خود را در ۰ درجه فارنهایت یا سردتر نگه دارید. وقتی صحبت از خوردن گوشت نیم پخت یا خام، مرغ، ماهی یا تخم مرغ می کنیم مسائل کمی پیچیده تر می شوند. اگر می خواهید خطر باکتری ها به حداقل برسد، باید همه چیز را به طور کامل طبخ کنید اما از آنجایی که این همیشه خوشمزه ترین روش برای خوردن بعضی از غذاها نیست خوب از قضاوت خود استفاده کنید اما حداقل محصولات با کیفیت بالا را از منابعی که به آنها اعتماد دارید خریداری کنید و سریعاً آنها را در یخچال و فریزر قرار دهید.