1403/06/11

بیا نی نی

سایتی برای نی نی ها و مامانا

بالش شیردهی، مزایا و راهنمای انتخاب

بالش شیردهی، مزایا و راهنمای انتخاب

بالش شیردهی وسیله چند منظوره و مفید برای مادران است. استفاده از بالش شیردهی موجب کاهش فشار‌های جسمی مادر و پستان به دهان گرفتن بهتر نوزاد، در هنگام شیردهی می‌شود.

بالش شیردهی، مزایا و راهنمای انتخاب
 

روش استفاده از بالش شیردهی

استفاده از بالش شیردهی، زندگی را برای شما آسان‌تر می‌کند. روش استفاده از بالش شیردهی در ادامه آمده است:

۱. مکان مناسبی پیدا کنید: شیردهی زمان مناسبی برای پیوند شما با نوزادتان است. آخرین چیزی که در این زمان به آن نیاز دارید، حواس پرتی است! بنابراین، تلویزیون را خاموش کنید و یک مکان کاملا ساکت و آرام برای شیردهی به نوزاد پیدا کنید.

۲. قرار دادن بالش در محل مناسب: بالش را در اطراف کمر خود به طرز صحیحی قرار دهید.

۳. ارتفاع را تنظیم کنید: هنگامی که ارتفاع بالش به گونه‌ای بود که احساس راحتی کردید، کمربند یا برچسب آن را ببندید.

۴. راحت باشید: بیشتر بالش‌های شیردهی با بند‌هایی قابل تنظیم هستند. از آن‌ها استفاده کنید تا مطمئن شوید که بالش شما را در وضعیت راحتی قرار می‌دهد.

۵. شیردهی را آغاز کنید: بنشینید و سر نوزاد را روی بالش قرار دهید. نوزاد در این حالت راحت‌تر پستان به دهان می‌گیرد.

از بالش شیردهی می‌توان برای شیردهی با شیرخشک نیز استفاده کرد.



مزایای بالش شیردهی

آیا می‌دانید بالش شیردهی، غیر از اینکه از کمر درد شما جلوگیری می‌کند، چه مزایای دیگری دارد؟ در ادامه چند مزیت استفاده از این بالش را بیان می‌کنیم.

۱. آسودگی در بارداری: بله، شما می‌توانید از بالش شیردهی حتی پیش از تولد نوزاد خود استفاده کنید! این وسیله با حمایت از پشت و کمر شما در سه ماهه سوم بارداری، آسودگی بیشتری برایتان به همراه می‌آورد.

۲. پستان به دهان گرفتن راحت‌تر نوزاد: کارکرد اصلی بالش شیردهی این است که نوزاد را به بدن مادر نزدیک‌تر می‌کند. اگر می‌خواهید نوزادتان راحت‌تر پستان به دهان بگیرد، بالش مذکور این امکان را برایتان فراهم می‌کند و در نتیجه شیردهی با درد کمتری سپری می‌شود.

۳. کمک به درمان بخیه سزارین: همان گونه که پیشتر ذکر شد، بالش شیردهی یک گزینه عالی برای بهبود بخیه‌های ناشی از زایمان است. بالش از منطقه بخیه خورده محافظت می‌کند و موجب بهبود سریعتر آن می‌شود.

۴. جلوگیری از ریفلاکس: بسیاری از نوزادان از ریفلاکس و کولیک رنج می‌برند. اگر کودک در وضعیت نادرستی شیر بخورد، این مشکلات شدیدتر می‌شود. بالش شیردهی کمک می‌کند تا سر کودک بالاتر از بدن او قرار بگیرد و از ریفلاکس، کولیک و سایر مشکلات دستگاه گوارش جلوگیری می‌کند.


بیشتر بدانید: روش های درمانی رفلاکس معده نوزاد


۵. کمک به نشستن کودک: یک واقعیت جالب این است که بالش شیردهی در اصل برای کمک به نشستن کودک طراحی شده است! هنگامی که کودک شما آمادگی نشستن دارد (بین ۴-۶ ماهگی)، شما می‌توانید از بالش شیردهی به عنوان نگه دارنده کودک برای نشستن، کمک بگیرید.

۶. تقویت عضلات سر و گردن: هنگام دمر خواباندن نوزاد (tummy time) شکم نوزاد را روی بالش قرار دهید. با انجام این کار او تشویق می‌شود که از دست‌ها و پاهایش استفاده کند و سر و گردنش را بالا بگیرد.

بالش شیردهی، مزایا و راهنمای انتخاب

چگونگی انتخاب بالش شیردهی مناسب

بالش شیردهی را می‌توانید از داروخانه‌ها و فروشگاه‌های تخصصی لوازم کودک کودکان خریداری کنید. دقت داشته باشید که تنها محصولات استاندارد و دارای گواهی معتبر را انتخاب کنید!

  • سطح بالش شیردهی باید نرم باشد، اما لغزنده نباشد تا نوزاد هنگام تغذیه از روی آن سر نخورد.
  • قبل از خرید بالش شیردهی، آن را دقیقا بررسی کنید، توجه کنید که از چه موادی تهیه شده است. برچسب کالا باید شامل اطلاعات مربوط به پرکننده بالش، شرایط شستشو، تاریخ انقضا و نام تولید کننده باشد.
  • بالشی را انتخاب کنید که با مواد طبیعی غیر آلرژیک و دوستدار محیط زیست پر شده باشد.
  • بالش شیردهی باید الاستیک و آنتی استاتیک باشد، و ترجیحا ویژگی‌های ارتوپدی و ضد آب بودن را داشته باشد.
  • بالشی را انتخاب کنید که روکش آن قابل در آوردن و شستو باشد. روکش بهتر است از جنس پنبه، ساتن یا دیگر مواد طبیعی باشد.

مدل‌های مختلف را پیش از خرید، ببینید و لمس کنید. پس از خرید مراقبت لازم را به عمل آورید و شستشوی مرتب روکش را فراموش نکنید!



جمع بندی

  • بالش شیردهی ابزاری فوق العاده و چند منظوره است که می‌تواند به شما از بارداری تا اولین سال تولد نوزاد کمک کند.
  • بالش شیردهی نه تنها به کاهش فشار جسمی بر بدن مادر در زمان شیردهی کمک می‌کند، بلکه به مادرانی که نوزاد را با شیرخشک تغذیه می‌کنند نیز کمک می‌کند.
  • هم چنین این بالش به عنوان کمک در زمان tummy time و نشستن کودک، استفاده می‌شود.
برگرفته از: motherhow و momjunction


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *