1403/02/08

بیا نی نی

سایتی برای نی نی ها و مامانا

اسپری مو در بارداری باعث هیپوسپادیاس می‌شود؟

اسپری مو در بارداری باعث هیپوسپادیاس می‌شود؟

اسپری مو در بارداری باعث هیپوسپادیاس می‌شود؟

بیا نی نی به نقل از سیمرغ: اگر باردار هستید، حتما این مقاله را بخوانید. مطمئنا شما می خواهید یک کودک سالم بدنیا بیاورید و به خاطر همین غذاهای سالم می‌خورید اما شاید ناخواسته کارهایی انجام دهید که به کودک تان آسیب وارد کند.

ممکن است مادر یا مادربزرگ شما در این دوره به شما نصیحت هایی گوشزد کنند. اما دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که اغلب کارهایی که قبلا انجام می داده اید و مضر به نظر نمی رسیدند ممکن است در این دوران خطرساز باشد و به کودک بدنیا نیامده شما آسیب وارد کرده و حتی باعث بروز ناهنجاری‌های مادرزادی شود.

هیپوسپادیاس چیست؟

زمانیکه آلت تناسلی جنین شکل می گیرد، مجاری ادراری از مثانه تا سر آلت پسر امتداد می یابند. در هیپوسپادیاس، مجاری ادراری آن گونه که باید توسعه نمی یابند و ممکن است در میانه تمام شوند و فرد بیمار از زیر آلت تناسلی مجبور به دفع ادرار باشد. در این گونه موارد، نقطه خارج شدن ادرار در کنار مقعد یا کیسه بیضه هم مشاهده شده است. یه همین خاطر پسر بچه‌ای که دچار هیئوسپادیاس باشد، باید از زیر آلت تناسلی اش دفع ادرار کند.

ممکن است این عارضه در سال اول تولد کودک شما بهبود یابد، اما در بسیاری موارد، منجر به مشکلاتی در مجاری ادراری شان می شود و پیامدهایی در زمینه باروری و مسائل جنسی شان خواهند داشت.
 

هیپوسپادیاس و اسپری مو در بارداری

این اسپری‌ها حاوی موادی هستند که عملکرد نرمال سیستم ترشحات هورمونی را مختل می کنند و مستقیما کارایی آلت تناسلی را تحت تاثیر قرار می دهند.

دانشمندان روی ۴۷۱ نفر از مادرانی که پسرانشان دچار عارضه اختلالت آلت تناسلی شده بودند و ۴۹۰ نفر از مادرانی که پسران شان سالم بودند تحقیقی انجام دادند.

آنها به این نتیجه رسیدند که درصد بالایی از مادرانی که در سه ماهه اول بارداری شان از اسپری های مو استفاده می کردند پسران شان دچار این عارضه شده بودند. به هر حال، این ریسک در مادرانی که از این محصولات آرایشی استفاده نمی کردند بسیار پایین بوده است.

درست است که این شرایط زندگی آدم ها را تهدید نمی کند،اما پزشکان عقیده دارند که هر گونه عمل جراحی روی پسران کوچک ضربه ای به خود بیمار و والدین اش وارد خواهد کرد. پس بهتر است قبل از ابتلا به این عارضه به فکر پیشگیری از آن باشیم.

اگر شما در سه ماهه اول بارداری تان از این اسپری های مو استفاده کرده اید و حالا ماه های آخر را می گذرانید،نگران نباشید. ابتدا در مورد این بیماری و موارد ابتلا به آن تحقیق کنید، شاید کودک شما مبتلا به این عارضه نشده باشد و شما یک کودک سالم بدنیا بیاورید.
 

درمان هیپوسپادیاس 

این گونه عمل ها بین یک تا چهار ساعت به طول می انجامد، البته بستگی به میزان بیماری شخص دارد.در مواردی که بیماری خفیف باشد تنها کاری که در طول عمل جراحی باید انجام شود این است که پزشکان یک مجرای جدید در نوک آلت تناسلی ایجاد کنند و سوراخ قبلی را ببندند.

در بیشتر موارد،‌ پزشکان درآلت تناسلی بیمار یک لوله می گذارند تا ادرار را از کیسه مثانه خارج و به سمت سوراخ ایجاد شده دفع ادرار ببرد. بعد از عمل جراحی ، آلت تناسلی را با نوار پانسمان کرده و یک IV‌ در بازوی کودک قرار می دهند. کودک تحت نظر قرار می گیرد و پس از مدتی IV‌ را از بازوی کودک بیرون می آورند. کودک باید قبل از مرخص شدن از بیمارستان حداقل یک بار ادرار کند.

اگر کودک شما در حین ادرار کردن درد داشت و گریه می کرد نگران نشوید. این درد تنها دو روز طول میکشد و بعد از آن کودک شما بدون هیچ گونه درد و زحمتی ادرار خواهد کرد.

محققان می گویند خانم هایی که به طور مرتب با مواد شیمیایی اسپری های آرایشی مو در تماس هستند مانند آرایشگرها،کارگان کارخانه‌ها، متخصصان زیبایی یا محققانی که در این زمینه کار می‌کنند در معرض خطرند.

اما محققان به تازگی کشف کرده اند که فولیک اسید می تواند خطر ابتلا به این بیماری را تا ۳۶ درصد کاهش دهد.اگر شما هم قبلا از این اسپری های آرایشی استفاده می کردید،باید پس از مشاوره با پزشک تان فولیک اسید مصرف کنید و از استفاده مجدد از اسپری های مو خودداری کنید.

با پیشرفت هایی که هر روز در علم پزشکی حاصل می شود،دیگر نباید نگران این مسائل باشیم،اما شما که نمیخواهید ریسک کنید و فرزندتان تاوان این ریسک را بدهد؟


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *