مادرانی که شش ماه به فرزندشان شیر داده و دارای شاخص توده بدنی سالمی هستند از فرزندشان در مقابل بیماری کبد چرب در سنین نوجوانی حفاظت می کنند.به گزارش شفا آنلاین، مطالعه محققان استرالیایی نشان می دهد تغذیه با شیر مادر با بسیاری از فواید سلامت برای نوزاد همراه است؛ یکی از این فواید کاهش ریسک ابتلا به کبد چرب غیرالکلی در نوجوانی است.محققان دریافته اند نوزادانی که حداقل به مدت شش ماه با شیر مادر تغذیه شده اند در مقایسه با نوزادانی که کمتر از شش ماه از شیر مادر تغذیه کرده اند سه برابر کمتر در معرض ریسک ابتلا به کبد چرب در نوجوانی قرار دارند.آنها همچنین دریافتند شاخص توده بدنی قبل از بارداری، میزان چربی بدن و سلامت عمومی مادر هم با کاهش ریسک ابتلا به  این بیماری در فرزند مرتبط است.نوزاد مادران دارای شاخص توده بدنی (BMI) بین ۱۸.۵ تا ۲۴.۹، نصف سایر نوزادان در معرض خطر ابتلا به بیماری کبدی قرار دارند.