1404/01/17

بیا نی نی

سایتی برای نی نی ها و مامانا

۱۰ کلید رفتار با کودک بیش فعال

۱۰ کلید رفتار با کودک بیش فعال

نکته کلیدی در رفتار با کودک بیش فعال نشان دادن توجه مثبت و تشویق فعالیت‌های کودک است. برای کودکتان زمان بگذارید و او را از توجه سیراب کنید.

10 کلید رفتار با کودک بیش فعال
 
بیا نی نی | دسته مادر و کودک – اگر یک فرزند دردسرساز در خانه دارید که نشستن و گوش دادن به دستورات شما برایش غیرممکن است، احتمال دارد نشانه‌ای از بیش فعالی او باشد. اوضاع زمانی بدتر می‌شود که آموزگار مدرسه نیز از بی‌توجهی کودک در کلاس درس به شما شکایت کند. سوال این است که رفتار با کودک بیش فعال چگونه باید باشد و آیا راهی برای همراه کردن او با دستورات و قوانین خانه و مدرسه وجود دارد؟ در ادامه کلید‌های رفتار با کودک بیش فعال را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

۱۰ کلید رفتار با کودک بیش فعال

۱. پیاده روی روزانه

پیاده روی نه تنها ذهن، بلکه روح را نیز تازه می‌کند. پیاده روی علاوه بر کمک به کاهش وزن و سلامت قلب و عروق، موجب می‌شود تا کودک در بهترین حالت روحی خود قرار گیرد و تمرکز او را نیز افزایش می‌دهد. قدم زدن راه مناسبی برای از بین بردن افکار پریشان و لذت بردن از مناظر زیبای مسیر نیز هست.

 

پیاده روی با کودک


۲. یوگا و مدیتیشن

کودک بیش فعال انرژی فراوانی دارد و بهترین راه برای آرام کردن او این است که انرژی او را در جهت مثبت قرار دهید. یوگا و مدیتیشن، هنگامی که با هم ترکیب شوند، به او آموزش می‌دهند که چگونه این انرژی را هدایت می‌کند و با ذهن آگاهی زندگی می‌کند. او آگاهی خود را از محیط اطراف توسعه می‌دهد و در لحظه حال متمرکز می‌شود. در نهایت، توجه او به خودش جلب شده و حافظه بلند مدت او را نیز بهبود می‌بخشد.


۳. انجام وظایف روزانه در خانه

کار‌های روتین خانگی ممکن است در نگاه اول خسته کننده باشند، اما هنگامی که با هم کار کنید، می‌تواند به یک فعالیت خانوادگی سرگرم کننده تبدیل شود. کار‌های خانه را در میان فرزندانتان تقسیم کنید. باغبانی، چمن زنی، تمیز کردن آشپزخانه، پخت و پز و یا هر کار دیگری را در منزل به عهده کودکان بگذارید. انجام کار‌های خانه باعث ایجاد حس رضایت، مسئولیت پذیری و همچنین افزایش عزت نفس کودکان می‌شود و یک روش مفید برای رفتار با کودک بیش فعال خواهد بود!

 

انجام وظایف منزل


۴. کتاب‌خوانی

مجموعه‌ای از کتاب‌های جالب و باکیفیت برای خواندن در اختیار کودک قرار دهید. بدین ترتیب علاوه بر سرگرم شدن، قدرت یادگیری، حافظه و اطلاعات او را نیز بهبود می‌بخشید. کودکان هرچه بیشتر یاد بگیرند، بیشتر رشد می‌کنند، البته در نظر داشته باشید که در هر کاری افراط نکنید! تعدادی کتاب به او بدهید تا به انتخاب خود، یک یا دوتای شان را بردارد و شروع به خواندن کند. هنگامی که خواندن آن‌ها به پایان رسید، اجازه دهید کتاب‌های دیگری انتخاب کند.


۵. تغییر در رژیم غذایی

اختلالات ADHD (اختلال بی توجهی – بیش فعالی) و OCD (اختلال وسواس فکری) را می‌توان تا حدودی (یا به طور کامل در برخی موارد) با تغییر در رژیم غذایی کودک درمان کرد. کلیه غذا‌های فرآوری شده، قند‌های افزوده، نمک و هر آنچه که در بسته بندی‌های با مواد نگهدارنده وجود دارد یا با توجه به برچسب تغذیه‌ای آن ناسالم به نظر می‌رسد، از دسترس او دور کنید. غذا‌های تازه، سالم و ارگانیک خانگی، بهترین گزینه برای کودکان است. سالم خوری در بلند مدت موجب بهبود روحیه، شیوه زندگی و سلامت جسمی و روانی عمومی کودک می‌شود.

 

کتاب خوانی کودک


۶. حفظ تعادل

ایجاد یک سیستم ثابت از وظایف و پاداش‌ها در خانواده، با کمی انعطاف پذیری، برای کودک بسیار موثر است. شما نمی‌توانید کودک شلخته را به دلیل بی نظمی شکنجه دهید! پدر و مادر مسئول به درستی می‌دانند که چه زمانی باید کودک را با عواقب کارهایش مواجه کنند و چه زمانی با او وقت بگذرانند تا ثابت کنند که علی‌رغم اشتباهاتش دوستش دارند و به او اهمیت می‌دهند. سعی کنید پدر و مادری مسئول باشید، نه دیکتاتور و اقتدارگرا.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ممکن است ندیده باشید