1403/06/11

بیا نی نی

سایتی برای نی نی ها و مامانا

چه زمان و چگونه می ‌توان به نوزادان و کودکان شنا آموزش داد؟

چه زمان و چگونه می ‌توان به نوزادان و کودکان شنا آموزش داد؟

آموزش شنا به کودکان را از شش ماهگی می‌توان شروع کرد. هدف از آموزش شنا به کودکان از ۶ ماهگی، آشنایی کودک با آب و نترسیدن کودک از آب است. در این مقاله روش‌های آموزش شنا به نوزادان ۶ تا ۱۲ ماهه، روش‌های محافظت از کودک در استخر، موارد منع شنای کودک در استخر، فواید شنا کردن برای کودک و … بیان شده است.

آموزش شنا به کودکان

را افزایش دهد. اگر هم کودک عفونت گوش داشته باشد، با استخر رفتن علائم شدیدتر خواهد شد.

  • سرفه و سرماخوردگی

آبریزش بینی و سرفه می‌تواند آب را آلوده کند. همچنین آب سرد مشکل سرماخوردگی نوزاد و سرفه کودک را تشدید می‌کند.

  • عفونت چشم

در زمان عفونت چشم‌ نوزادان، شنا می‌تواند چشم‌ها را تحریک کند و همچنین عامل بیماری را به دیگران منتقل کند.

  • آسم، آلرژی و اگزما

اگر کودک شما به آسم و یا آلرژی مبتلا باشد، قبل از شنا و استخر رفتن، با پزشک دراین‌ باره مشورت کنید. مواد شیمیایی مانند کلر می‌تواند حساسیت را تشدید کند. اگر کودک اگزما داشته باشد، باید قبل از ورود به استخر از روغن و یا ژل‌های خاصی برای بدن کودک استفاده شود.

مادران چه مدت بعد از زایمان، می‌توانند همراه کودک خود به استخر بروند؟

زنان می‌توانند شش هفته پس از زایمان به استخر بروند. از آنجایی‌ که کودک را باید از شش‌ماهگی به بعد به استخر ببرید، مادر هم می‌تواند هم‌ زمان با کودک خود به استخر برود. از طرفی کودک برای شنا کردن در استخر و آموزش شنا نیاز به حضور یک چهره آشنا دارد.

آموزش شنا به کودکان؛ چه موقع و چگونه می توان شنا، به کودکان آموزش دهیم؟

از چه زمانی می‌توان برنامه جدی آموزش شنا به کودکان را آغاز کرد؟ 

از سن ۶ تا ۱۲ ماهگی نباید هیچ برنامه شنا و یا کلاس آموزشی برای کودک بگذارید و باید بیشتر آموزش شنا به کودکان، به‌ صورت تفریحی باشد. تحقیقات نشان می‌دهد از سن یک‌ سالگی به بعد می‌توان آموزش‌های خصوصی و جدی شنا را برای کودک در نظر گرفت.

دمای مناسب آب استخر برای نوزادان چه دمایی است؟

دمای ایده آل استخر شنا برای نوزادان، ۳۰ درجه سانتی گراد است.

آیا می‌توان کودک را به دریا برد؟

توصیه می‌شود حداقل تا زمانی که کودک نوپا نشده است، کودک را به آب دریا نبرید. آب در ساحل مانند آب استخر آرام نیست. جریان شدید و سنگین آب، در آغوش گرفتن کودک را برای شما هم سخت می‌کند.

از طرفی موجودات دریایی خطرناک مانند بیا نی نی دریایی ممکن است به کودک آسیب بزنند. همچنین آب دریا حاوی آلاینده‌ها و پاتوژن‌های زیادی است. اگر باز هم در یک ساحل می‌خواهید کودک خود را به آب ببرید، یک ساحل محافظت شده و با آلودگی کمتر انتخاب کنید. از نجات غریق‌ها درباره موجودات دریایی آن ساحل بپرسید. همچنین فقط کودک را در عمق کم نگه دارید و به سمت عمیق دریا پیش نروید. بعد از شنا، کودک خود را با آب تمیز و تازه بشویید تا نمک‌های سطح بدن کودک، پاک شوند.

سخن آخر بیا نی نی با پدر و مادرها …

برای شنا کردن کودک و یا آموزش شنا به کودکان، استخر تمیز انتخاب کنید. در موارد خاص بهتر است از شنا کردن کودک در هر استخر و با هر آبی جلوگیری کنید. در داخل استخر مراقب کودک باشید و از او دور نشوید زیرا او به تنهایی نمی‌تواند در آب شنا کند.

هدف ما از آموزش شنا به کودکان، فقط آشنایی کودکان با آب است. در واقع هدف این است که کودک از آب نترسد، در آب احساس راحتی و امنیت داشته باشد و لذت ببرد.

قاعده کلی برای استخر بردن کودک، این است که کودک سالم باشد و دچار بیماری، سرماخوردگی، حساسیت، عفونت و … نباشد. درصورتی‌ که کودک بیمار است، صبر کنید تا بهبود یابد و سپس به استخر بروید.

برگرفته از: momjunction


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *