1403/06/11

بیا نی نی

سایتی برای نی نی ها و مامانا

گرمازدگی کودکان؛ علل، علائم، روش‌های پیشگیری و درمان

گرمازدگی کودکان؛ علل، علائم، روش‌های پیشگیری و درمان

گرمازدگی کودکان حالتی است که دمای بدن کودک به علت قرار گرفتن در گرمای زیاد، افزایش می‌یابد. از علائم گرمازدگی بی قراری، گیجی، استفراغ، بی حالی و بیهوشی کودک است. در این مقاله روش‌های جلوگیری از بروز گرمازدگی کودکان و روش‌های درمان آن بیان شده است.

نشود.

گرمازدگی کودکان؛ علل، علائم، درمان و روش های پیشگیری

 

  • در روزهای گرم در خانه بمانید و بیرون نروید

اگر کودک در آب و هوای گرم نباشد، خیلی دیر به گرمازدگی دچار می‌شود. زمان‌هایی که هوا به شدت گرم است، کودک را تا جایی که امکان دارد، بیرون نبرید. مطمئن شوید اتاق کودک تهویه مطبوع داشته باشد. تهویه مطبوع یکی از راه‌های جلوگیری از گرمازدگی کودکان است.

  • اگر مجبور شدید به بیرون از خانه بروید …

اگر در روزهای گرم مجبور شدید به بیرون از خانه بروید، لباس‌های سبک و روشن و مناسب گرما به کودک خود بپوشانید. از عینک آفتابی، کلاه و ضد آفتاب برای نوزادان و کودکان خود استفاده کنید تا کودک از اشعه‌های نور خورشید محافظت شود. زمانی که بیرون هستید، او را در سایه نگه دارید. 

  • کودک را تنها در ماشین نگذارید

 زمانی که با ماشین به جایی می‌روید، سعی کنید اتومبیل را خنک نگه دارید و در صورتی که مجبور به پارک کردن ماشین در مکان گرمی شدید، کودک را تنها در ماشین نگذارید. فقط ده دقیقه برای گرم شدن بیش از حد ماشین و گرمازدگی کودک کافی است.

  • اگر سفر کردید …

اگر به جایی سفر کرده‌اید و مکانی که در آن هستید، تهویه مطبوع ندارد، یک مکان عمومی مانند کتابخانه، مرکز خرید و یا … برای خنک شدن کودک پیدا کنید.

سخن آخر بیا نی نی با پدر و مادرها … 

همیشه برای بیرون رفتن از منزل به شرایط آب و هوایی توجه کنید. اگر در روزهای گرم سال مجبور به بیرون رفتن از خانه شدید، از کودک خود مراقبت کنید که دچار گرمازدگی نشود. در صورت گرمازدگی کودک، آرامش خود را حفظ کرده و سعی کنید سریعاً کودک را خنک کنید تا بیهوش نشود. 

برگرفته از: babycenter و newkidscenter


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *