1403/02/12

بیا نی نی

سایتی برای نی نی ها و مامانا

بهترین و موثرترین روش برخورد با قهر کودکان

بهترین و موثرترین روش برخورد با قهر کودکان

قهر کودکان

با قهر کودکان چگونه برخورد کنیم

یکی از شایع ترین رفتارها در کودکان قهر کردن است. کودکان بیشتر برای برآوردن خواسته هایشان از قهر استفاده می کنند و چنانچه والدین واکنش مناسبی به کودک نشان ندهند، به این کار عادت می کنند . در این مطلب درباره طرز رفتار صحیح والدین با قهر کودکان صحبت خواهیم کرد.

طرز رفتار صحیح والدین با قهر کودکان

قهر یک رفتار اجتنابی در کودکان است و کودکی که قهر می کند می خواهد با این رفتار بر اطرافیانش تسلط پیدا کند .
اگر با قهر کردن فرزندتان سعی کنید خواسته او را برآورد کنید، کودک در می یابد نتیجه قهر کردن های او برآورده شدن خواسته هایش است و از این ابزار در موارد مشابه هم استفاده می کند .
بهترین کار در مقابل قهر کودک، بی توجهی و ماندن بر سر حرف خودتان است. به فرزندتان نشان دهید که حکم و صلاحدید شما با قهر او تغییری نمی کند .
در مقابل قهر فرزندتان عصبانی نشوید، مقابله به مثل نکرده و طوری رفتار کنید که انگار متوجه قهر او نیستید و مراودات روزمره و زندگی عادی تان را در زمان قهر کودک ادامه دهید .
به فرزندتان بگویید می تواند هر وقت قهرش تمام شد و تصمیم گرفت به خواسته شما عمل کند، به جمع خانواده برگردد و در هر صورت نظر شما ثابت خواهد ماند و تن به خواسته او نمی دهید.‏

قهر کودکان

با طرز صحیح برخورد با قهر کودکان آشنا شوید

قهر کردن کودکان با والدین نشانه چیست

اصولا قهر کردن کودک یک رفتار آموزشی است که از پدر، مادرو اطرافیان یاد می گیرد . به همین دلیل این رفتار در او تقویت شده است . به علاوه برخی از کودکان قهر می کنند به این دلیل که چیزی را به دست بیاورند و اگر به دست نیاورند، قهر می کنند . به همین خاطر بهتر است شما به عنوان والدین شرطی زدایی کنید . یعنی وقتی کودکتان کار اشتباهی می کند مثل قهر کردن به آن توجه نکنید، یعنی نه تنبیه کنید نه چیزی،اما در مقابل در مقابل رفتارهای درست و خوبش به او پاداش دهید و توجه کنید به رفتار او وتشویقش کنید . همچنین گاهی اوقات کودکانی که کمبود توجه دارند زیاد قهر می کنند .
به همین دلیل از خود بپرسید آیا در رابطه با رفتارهای دیگرش به او توجه به اندازه داشته اید؟ همچنین به مرور زمان به او آموزش دهید که در مقابل چیزهایی که می خواهد صحبت کند و با قهر کردن چیزی به دست نمی آورد . باید حواسمان باشد که چه الگویی را داریم به بچه یاد می دهیم زیرا کودکان در این مرحله تربیت دارند می شوند و از اطرافیان الگو برداری می کنند .


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *