خیار میوه ایه که توی یخچال به سرعت چروک و خراب میشه و ترد و تازگی خودش رو از دست میده!
امروز من یه ایده جدید بهتون یاد میدم که مدت حدودا ۲۰ روز بتونین خیار رو سالم و مثل روز اول نگهداری کنید:

خیا‌‌ر شسته نشده رو  داخل قابلمه روحی با یک قاشق استیل بگذارید.همین!
روش دیگه ای که دوستان امتحالن کردن و موفقیت آمیز بوده، اینه که خیار نشسته رو داخل قابلمه روحی بذارین و روش یک عدد دستمال کاغذی بگذارید…
شما روش دیگه ای بلدید که بشه باهاش خیار رو مدت طولانی تری در یخچال نگه داری کرد؟