1403/02/30

بیا نی نی

سایتی برای نی نی ها و مامانا

۱۲ راه مناسب برای ایجاد همکاری کودکان در خانه

۱۲ راه مناسب برای ایجاد همکاری کودکان در خانه

همکاری کودکان در خانه

۱۲ کاری که فرزندتان در خانه می توانند انجام دهند، استفاده از همکاری کودکان در خانه

همه ی والدین می دانند که فرزندانشان باید از سنین کودکی با مسئولیت داشتن و برامدن از عهده گرفتن آن آشنا شوند تا در آینده فرد مسئولیت پذیری شوند و همچنین والدین نیز می دانند که با کمک فرزندان در خانه می توانند کارهای خانه را زودتر تمام کنند و به گذراندن وقت بایکدیگر بپردازند . خانواده های شلوغ همچنین نیاز به کمک کردن اعضای خانواده برای تمییز کردن خانه دارند و در این مقاله ما قصد داریم تا کارهایی را که فرزندانتان می توانند از عهده آنها بر بیایند را معرفی کنیم . جهت اطلاع بیشتر از روش های ایجاد همکاری کودکان در خانه، این بخش از بیا نی نی را بخوانید .

توصیه های موثر برای استفاده از همکاری کودکان در خانه

۱-منظم کردن اتاق و اسباب بازی ها
کودکان بین ۱۸ تا ۲۴ ماه می توانند در تمیز کردن اتاقشان کمک کنند و وسایل خود را جابجا کنند . آنها می توانند لباس های کثیف خود را داخل سبد لباس بریزند تا شما آنها را بشویید و اینکه فرزندانتان به شما کمک کنند هیچ مشکلی ندارد بلکه شما با این کار به آنها در رشد کردنشان کمک می کنید و حتی می توانید به آنها اجازه آبیاری گیاهان را بدهید و هیچ مشکلی برای آنها ایجاد نخواهد کرد .
همکاری کودکان در خانه

ایده های استفاده از حس همکاری کودکان در خانه

۲-کمک کردن در چیدن میز
کودک شما می تواند از ۳ سالگی در کمک کردن در آشپزخانه به شما کمک کنند و می توانند در چیدن میز غذا به شما کمک کنند و حتی می توانند در درست کردن غذا در مراحلی که مناسب سن آنها باشد اجازه بدهید تا به شما کمک کنند و در حین کمک کردن آنها حواستان به فرزندتان باشد و تا زمانیکه شما آشپزخانه را امن نکرده اید توصیه می شود که اجازه ورود به آشپزخانه را به آنها بدهید برای مثال تمام وسایل تیز را از دسترسی آنها خارج کنید و کودک شما می تواند با این سن در تمیز کردن اتاقش کمک کند.
۳-آماده کردن غذا
کودکان بین ۴ الی ۶ سال می توانند در اماده سازی غذا به شما کمک کنند و می توانید آموزش های اولیه را برای درست کردن غذا به آنها بیاموزید . می توانید به آنها نحوه شستشوی ظروف را بیاموزید تا بتوانند به شما در شستشوی ظروف کمک کنند و تمام مسئولیت هایی که به آنها داده اید مراقب باشید که خطا و اشتباهی رخ ندهد.
۴-تمیز کردن خانه
اگر فرزند ۷ ساله شما در تمییز کردن خانه علاقه نشان داد ، می توانید به آن مسولیت جارو کشیدن خانه را بسپارید تا بتوانند به شما کمک کرده باشند و وقتشان به بطالت نگذرد و جارو کشیدن خانه را برای آنها بطور روزمره نکنید و لازم نیست که هر روز خانه را جاروبرقی بکشند .
همکاری کودکان در خانه

راه مناسب استفاده از همکاری کودکان در خانه

۵-برداشتن سطل زباله
تا زمانیکه در سطل زباله شما وسایل تیزی وجود نداشته باشد هیچ مشکلی ندارد که فرزند شما سطل زباله اش را از اتاق به بیرون بیاورد و در صورتی می توانند مسئولیت این کار را بر عهذه بپذیرند که ۷ سال به بالا داشته باشند و می توانند در تفکیک زباله ها به شما کمک کنند .
۶-حیاط
کمک کردن فرزندان فقط مختص داخل خانه نمی باشد و آنها همچنین می توانند در بیرون از خانه نیز به شما کمک کنند برای مثال می توانند در حیاط در جابجایی برگ ها به شما کمک کنند و توصیه می شود برای این کار به آنها دستکش بدهید تا صدمه ایی به دست آنها وارد نشود و حتی می توانند در جمع آوری علف های هرز به شما کمک می کنند . این بهترین کار برای پایان دادن به بازی های کامپیوتری می باشد که فرزندانتان را گرفتار خود کرده است .
۷-مراقبت از حیوانات خانگی
کودکان بزرگسال می توانند از حیوانات خانگی شما مراقبت کنند برای مثال می توانند سگ شما را برای پیاده روی به بیرون ببرند و هم می تواند هوای تازه تنفس کنند و هم می توانند ورزش کنند تا سالم تر بمانند . اگر حیوانات کوچکی در خانه نگه داری می کنید ، فرزندانتان می توانند در تمیز کردن قفس به شما کمک کنند و می توانند به آنها و آب غذا بدهند .
۸-تمیز کردن ظروف
حتی اگر کودکانتان برای انجام این کار نیاز به صندلی داشته باشند هیچ دلیلی برای رد کردن در خواست آنها ندارید و بگذارید تا کارهایی را به آنها علاقه دارند را انجام دهند و در صورتی مانع آنها شوید که کاری که باعث به خطر افتادن امنیت جانی آنها می شوند و بجز این صورت اجازه کمک کردن را با آنها بدهید.
۹-باز کردن صندوق نامه ها
این یک کار ساده برای فرزندانتان می باشد که می توانید هر روز مسولیت آنرا بر عهده فرزندتان بگذارید و هیچ خطری برای آنها ندارد . برخی کارها را نسبت به سن فرزندتان باید برعهده آنها بگذارید و این کار هم برای آنها مشکل ندارد .
۱۰-نظم دادن و جفت کردن جوراب ها
این کار را می توانید به عنوان یک سرگرمی بر عهده فرزندتان بگذارید و حتی می توانید برای اینکه کدام یک از فرزندانتان زودتر تمام می کنند تایم بگیرید و در آخر یک جایزه کوچک به برنده بدهید که هم با این کار تفریح می کنید و هم وسایل خانه شما جابجا می شوند .
همکاری کودکان در خانه
۱۱-فرزندان بزرگ سال
از ۹ سالگی به بالا ، فرزند بزرگ سال شما می تواند مسولیت تنظیم برنامه های روزمره خودش را برعهده بگیرد و در این میان هم والدین می توانند به آنها کمک کنند. آنها همچنین می توانند در شستشوی ماشین به والدین خود نیز کمک کنند و برای این کار کافیست نحوه شستشوی صحیح را به آنها بیاموزید سپس به آنها این اجازه را بدهید و هیچ نگران نباشید و با این کار به فرزندتان می فهمانید که بزرگ شده است و می تواند از عهده مسولیت هایی که برعهده اش می گذارید برآید.
۱۲-نوجوانان
به گذر عمر مسئولیت هایی که برعهده ی هر شخص کذاشته می شود ، بیشتر وبیشتر می شود و برای مثال می توانید مسولیت تمیز کردن حیاط ، آماده کردن غذا و کارهایی زیادی را به فرزندتان بدهید که این کار به خودی خود نشان دهنده ی بزرگ شدن فرزندتان می باشد و وظایفی مانند کوتاه کردن چمن های باغ ، خرید وسایل خانه، تمیز کردن اتاق ، تمیز کردن خانه ، آشپزی و بسیاری دیگر را برعهده آنها بگذارید . هنگامی که کودک شما ۱۶ سال به بالا داشته باشد می تواند شروع بکار کردن نیز بکند و در آمد زایی کند و بتواند هرچیزی که دوست دارد را فراهم کند و شما باید آنها را با نحوه صحیح خرج کردن پول هایشان آشنا سازید تا بتوانند به نحو احسنت از پول های خود نگه داری بنمایند.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *