1403/02/07

بیا نی نی

سایتی برای نی نی ها و مامانا

راهنمای خرید شیشه شیر، بهترین را انتخاب کنید!

راهنمای خرید شیشه شیر، بهترین را انتخاب کنید!

شیشه شیر یکی از وسایلی است که حتماً باید برای کودک یا نوزاد خود، آن را تهیه کنید. با این حال ممکن است که بین انتخاب‌های زیادی که دارید، گیج شوید و ندانید که باید کدام را انتخاب کنید. اما نگران نباشید! با راهنمای خرید شیشه شیر بیا نی نی می‌توانید یک انتخاب مطمئن داشته باشید.

     راهنمای خرید شیشه شیر

شیشه شیرهای کودک معمولاً همه اجزای اصلی یکسانی دارند: بخش اصلی شیشه شیر، سر شیشه شیر و یک حلقه پیچ برای اتصال این دو به یکدیگر. با این حال، هر مدلی ویژگی‌های خاص خود را دارد و هیچ راه مطمئنی برای دانستن این ‌که کودک شما کدام را ترجیح می‌دهد وجود ندارد، اما با راهنمای خرید شیشه شیر ما می‌توانید انتخاب مطمئن‌تری داشته باشید.

در این مقاله می‌خوانید:

  • انواع شیشه شیر
  • انواع سر شیشه شیر
  • نحوه‌ی انتخاب سایز مناسب شیشه شیر
  • نکاتی برای خرید شیشه شیر

انواع شیشه شیر

اولین نکته‌ای که باید در راهنمای خرید شیشه شیر به آن بپردازیم، جنس‌های مختلف بطری‌ شیشه شیر و مزایا و معایب هر کدام از آن‌ها است که در زیر می‌خوانید:

شیشه شیر پلاستیکی

خوبی شیشه شیرهای پلاستیکی این است که آن‌ها نمی‌شکنند و سبک وزن هستند.

خوبی شیشه شیرهای پلاستیکی این است که آن‌ها نمی‌شکنند و سبک وزن هستند. اما متاسفانه نسبت به انواع دیگر شیشه شیر، نیاز بیشتری به تعویض دارند.
به طور کلی، شیشه شیرهای پلاستیکی امروزی ایمن در نظر گرفته می‌شوند، اما نسخه‌های دست دوم قدیمی می‌توانند حاوی بیسفنول آ باشند که ممنوع اعلام شده‌ است و شما باید به هنگام خرید به این نکته دقت کنید.
به علاوه، نمی‌توان به طور کامل و حتمی گفت که پلاستیک برای کودکان ایمن است. این مسئله مخصوصاً زمانی که شیشه شیرهای پلاستیکی در مایکروویو گرم می‌شوند، بیشتر خودش را نشان می‌دهد.

     انواع شیشه شیر

شیشه شیر شیشه‌ای

برای این شیشه شیرها محافظ‌ سیلیکونی بخرید.

برخی از والدین از شیشه شیرهای شیشه‌ای بیشتر از همه خوش‌شان می‌آید، چرا که آن‌ها بادوام هستند. اما باید این را هم در نظر گرفت که این شیشه شیرها ممکن است سنگین‌تر، گران‌تر و شکستنی‌تر نیز باشند.
یک راه حل خوب این است که برای این شیشه‌ها محافظ‌های سیلیکونی بخرید تا از خرد شدن آن‌ها موقع افتادن جلوگیری کند، اما هنوز چاره‌ای برای سبک کردن این شیشه‌ها وجود ندارد.

شیشه شیر سیلیکونی

قبل از اقدام به خرید، حسابی فکرهایتان را بکنید!

شیشه شیرهای سیلیکونی کمی خاص‌تر هستند، زیرا این‌ها مخصوص محتویات سبک ساخته شده‌اند و تا حدودی انعطاف پذیر هستند. اتفاقاً همین ویژگی خاص بودن ممکن است شما را برای خریدشان وسوسه کند. اما باید بدانید که پیدا کردن آ‌ن‌ها از گزینه‌های دیگر سخت‌تر است و در ضمن، قیمت بیشتری هم دارند که ممکن است با بودجه‌ی شما هم‌خوانی نداشته باشد. بنابراین باید قبل از اقدام به خرید، حسابی فکرهایتان را بکنید!

شیشه شیر فولادی

شما نمی‌توانید داخل این شیشه شیرها را ببینید.

شیشه شیرهای فولادی بادوام هستند و هیچ سمی هم ندارند، اما بدی آن‌ها این است که قیمت‌شان بالا است. از طرفی، نگرانی شما شاید ترس از زنگ زدن فولاد باشد که در این صورت باید بگوییم این شیشه شیرها از فولاد ضد زنگ ساخته می‌شوند، پس هیچ مشکلی از این نظر ایجاد نمی‌کنند.
در واقع، مشکل اصلی این است که شما نمی‌توانید داخل این شیشه شیرها را ببینید. بنابراین برایتان مشکل است که هر بار بخواهید تشخیص دهید که کودک‌تان چقدر از شیرش را خورده است.

     خرید شیشه شیر

انواع سر شیشه شیر

دومین نکته‌ی مهم در راهنمای خرید شیشه شیر، نحوه‌ی انتخاب سر یا پستانک آن است. سر شیشه شیر می‌تواند از جنس لاتکس یا سیلیکون باشد:

  • سرهای لاتکس نرم‌تر و انعطاف پذیرتر هستند. اما ممکن است بعضی از کودکان به آن‌ها حساسیت نشان دهند و در ضمن، به اندازه‌ی سرهای سیلیکونی دوام نمی‌آورند.
  • سرهای سیلیکونی دوام بیشتری دارند و قادرند شکل خود را بهتر حفظ کنند.

     انواع سر شیشه شیر

نوزادان معمولاً بهتر است که با جریان آهسته شیر خوردن را شروع کنند.

از طرفی، سر شیشه شیرها نیز اشکال مختلفی دارند. آن‌ها می‌توانند گنبدی شکل، مسطح یا پهن باشند. سرهای صاف یا پهن بیشتر شبیه پستان مادر به نظر می‌رسند. اشکال مختلف را امتحان کنید تا ببینید کودک شما کدام یک را ترجیح می‌دهد.
سرعت جریان شیر نیز می‌تواند در سرهای مختلف شیشه شیر متفاوت باشد. می‌توانید شیشه شیرهایی بگیرید که سر آن‌ها، سرعتی آهسته، متوسط یا سریع فراهم می‌کند. آن‌ها اغلب شماره گذاری می‌شوند و شماره‌ی ۱ کندترین جریان را نشان می‌دهد.
نوزادان معمولاً بهتر است که با جریان آهسته شیر خوردن را شروع کنند. کودک شما باید بتواند بدون مکیدن زیاد، شیر کافی خودش را دریافت کند، اما جریان شیر آن‌قدر هم سریع نباشد که به کودک احساس خفگی دست دهد.

     نکاتی برای خرید شیشه شیر

نحوه‌ی انتخاب سایز مناسب شیشه شیر

همه‌ی بطری‌ها در کنار خود درجه بندی‌ دارند.

انتخاب سایز مناسب، یکی از فاکتورهای مهمی است که حتماً باید آن را در خرید شیشه شیر نوازد یا کودک خود در نظر بگیرید. در واقع، شیشه شیرهای نوازد تازه متولد شده ظرفیتی در حدود ۱۵۰ میلی ‌لیتر دارند که برای نوزادان بزرگ‌تر به ۲۵۰ میلی لیتر می‌رسد.
برخی از مجموعه‌ها دارای تعدادی از هر اندازه هستند و همه‌ی بطری‌ها در کنار خود درجه بندی‌هایی دارند که به شما کمک می‌کنند بدانید تا چه اندازه باید در آن‌ها شیر پر کنید.

     شیشه شیر نوزاد

نکاتی برای خرید شیشه شیر

چند نکته‌ی اضافی که در خرید شیشه شیر به دردتان می‌خورند، عبارتند از:

۱- سراغ شیشه شیرهای بزرگ‌تر بروید یا آن‌هایی را انتخاب کنید که ویژگی‌های جانبی داشته باشند

این کار می‌تواند در هزینه‌های شما صرفه جویی کند.

این کار می‌تواند در هزینه‌های شما صرفه جویی کند. دلیلش هم این است که شما می‌توانید از این شیشه شیرها وقتی کودک‌تان کمی بزرگ‌تر شد نیز استفاده کنید و دیگر مجبور به خرید یک شیشه شیر تازه نباشید.
علاوه بر این، بهتر است شیشه شیرهایی بخرید که یک سری ویژگی‌های جانبی داشته باشند. به عنوان مثال، حباب‌های هوا را به حداقل برسانند یا دسته دار باشند که استفاده از آن‌ها را برای کودک شما راحت کند.

     خرید شیشه شیر نوزاد

۲- اگر قصد پمپاژ دارید، قبل از خرید شیشه شیر دقت کنید

شیشه شیری بخرید که مارک آن‌ با مارک پمپ پستان شما یکی باشد.

اگر قصد پمپاژ و دوشیدن شیر خودتان را دارید، شیشه شیری را خریداری کنید که مارک آن‌ با مارک پمپ پستان شما یکسان باشد. ممکن است این ایده کمی برایتان عجیب به نظر برسد، اما توصیه می‌کنیم که به حرف ما اعتماد کنید.
وقتی ببینید که می‌توانید شیر خود را مستقیماً به داخل شیشه شیر پمپ کنید، فایده و راحتی این کار را متوجه می‌شوید.

۳- برای کودک دوم یا سوم خود از شیشه شیر قدیمی استفاده نکنید

در این یک مورد صرفه جویی را کنار بگذارید.

صرفه جویی کار خوبی است، اما نه در این مورد! در واقع، شیشه شیر‌های استفاده شده و قدیمی ممکن است با استانداردهای فعلی ایمنی و محیط زیستی هم‌راستا نباشند و خدای ناکرده این برای نوزاد تازه متولد شده‌ی شما مشکل ایجاد کنند.
به همین دلیل توصیه می‌کنیم که در این یک مورد صرفه جویی را کنار بگذارید، ایمنی را در اولویت قرار دهید و از شیشه شیر قدیمی کودک اول خود برای کودک دوم و سوم‌تان استفاده نکنید.

     خرید شیشه شیر کودک

جمع‌بندی

راهنمای خرید شیشه شیر بیا نی نی به شما کمک می‌کند که بتوانید شیشه شیر مناسب برای کودک خود را پیدا کنید. فقط کافی است یادتان باشد که به هنگام خرید شیشه شیر، مزایا و معایب انواع مختلف آن را در نظر داشته باشید و آگاهانه انتخاب کنید.

به کلینیک بیا نی نی هم سر بزنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *