1403/02/14

بیا نی نی

سایتی برای نی نی ها و مامانا

۸ غذایی که سلامت روان کودکان را تقویت می‌کند

۸ غذایی که سلامت روان کودکان را تقویت می‌کند

8 غذایی که سلامت روان کودکان را تقویت می‌کند

اطمینان از اینکه بچه‌ها از این غذا‌های سالم در رژیم غذایی خود استفاده می‌کنند نه تنها برای عملکرد بهتر بدن بلکه برای داشتن یک زندگی بهتر به طور کلی مفید است. کودکانی که روزانه میوه و سبزی مصرف نمی‌کنند مانند کودکانی که میوه‌ها و سبزیجات خود را دریافت می‌کنند از سلامت روانی برخوردار نیستند. بچه‌هایی که روز را با صبحانه‌ای سرشار از مواد مغذی شروع نمی‌کنند به درستی به بدن یا مغزشان سوخت نمی‌دهند. این را می‌توان با عملکرد بچه‌ها در کلاس درس و نگاه کلی آن‌ها به زندگی مشاهده کرد. به همین دلیل است که بچه‌ها باید به طور مداوم غذا‌هایی بخورند که سلامت روان آن‌ها را تقویت می‌کند تا از سر تا پا سالم‌تر باشند. در ادامه با ۸ ماده غذایی مقوی برای سلامت روان کودکان آشنا می‌شوید:

 توت‌ها:

توت‌ها با سطوح بالای آنتی اکسیدان‌ها و توانایی مبارزه با رادیکال‌های آزاد در حفظ سلامت روان فوق‌العاده هستند. خوردن انواع توت‌ها به تغییر نحوه ارتباط نورون‌های مغز کمک می‌کند. این به دلیل آنتی اکسیدان‌های موجود در توت‌ها است که با التهاب مبارزه می‌کند که می‌تواند منجر به افسردگی شود.

سبزیجات سبز برگ تیره:

زمانی که سبزیجات خام برگ سبز خورده شوند به کاهش شانس ابتلا به بیماری روانی کمک می‌کنند و به طور کلی احساس “مثبت” زندگی را افزایش می‌دهند. به همین دلیل، کسانی که سبزیجات سبز تیره و برگدار بیشتری مصرف می‌کنند سلامت روانی بهتری دارند و با افزایش سن کمتر در معرض خطر مبارزه با افسردگی قرار دارند.

ماهی سالمون:

ماهی سالمون نه تنها حاوی اسید‌های چرب امگا ۳ است وبرای تقویت خلق و خوی کلی افرادی که آن را مصرف می‌کنند شناخته شده است بلکه حاوی ویتأمین B12 است که در سلامت کلی ذهنی نیز حیاتی است. زمانی که افراد دچار کمبود ویتأمین B12 هستند، دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی هستند. ویتأمین B12 نقش مهمی در مورد نحوه متابولیسم بدن سروتونین هورمونی است که خلق و خو را متعادل و تنظیم می‌کند.

محصولات لبنی:

مصرف منظم پنیر، شیر و ماست می‌تواند به تعادل میکروبیوم روده کمک کند. هنگامی که این اتفاق می‌افتد سلامت جسمی و روانی به طور چشمگیری سود می‌برد. زمانی که لبنیات تخمیر شده مصرف می‌شود باکتری‌های طبیعی روده تقویت می‌شود. وقتی این اتفاق می‌افتد اضطراب اجتماعی کاهش می‌یابد و خلق و خو بهتر تنظیم می‌شود. محصولات لبنی می‌توانند اثر ضد التهابی بر بدن داشته باشند. به همین دلیل مواردی مانند «اضطراب، استرس و افسردگی» کاهش می‌یابد و به سلامت روانی کمک می‌کنند.

 حبوبات:

هنگامی که قند خون کاهش می‌یابد خلق و خوی کلی نیز می‌تواند کاهش یابد و به همین دلیل خوردن غذا‌های پر از فیبر مانند لوبیا می‌تواند به مبارزه با تغییرات رفتاری مرتبط با گرسنگی کمک کند.

 موز:

نه تنها کودکان پس از خوردن موز خلق و خوی خوبی خواهند داشت بلکه خواب خوبی نیز خواهند داشت. با توجه به اینکه خواب در سلامت روان بسیار مهم است موز تأثیر زیادی بر سلامت روان کلی دارد.

دانه‌ها و آجیل‌:

یک راه طبیعی برای جلوگیری از اضطراب و افسردگی و در عین حال استراحت مغز و بدن خوردن روزانه دانه‌ها یا مغز‌ها به دلیل خواص ضد التهابی آن‌ها و همچنین مملو از منیزیم است. آجیل‌ها دانه‌هایی هستند که سرشار از امگا ۳، منیزیم، پتاسیم و غیره هستند که همگی به مبارزه با افسردگی و اضطراب کمک می‌کنند و در عین حال خلق و خو را تقویت می‌کنند. از آنجایی که آن‌ها غنی از فیبر هستند قند خون را ثابت نگه می‌دارند تا اطمینان حاصل شود که خلق و خو نیز تحت تأثیر گرسنگی قرار نمی‌گیرد.

 بلغور جو دوسر:

برای کسانی که از اضطراب رنج می‌برند خوردن یک کاسه بلغور جو دوسر قبل از بیرون رفتن از در می‌تواند به کاهش این احساسات کمک کند و در عین حال سلامت روانی را نیز تقویت کند. بلغور جو دوسر یک کربوهیدرات پیچیده است که به آرامی در بدن می‌سوزد. با انجام این کار سطح سروتونین به طور مثبت تحت تأثیر قرار می‌گیرد که به کاهش شانس تجربه اضطراب کمک می‌کند. این امر باعث می‌شود کسانی که صبحانه می‌خورند نه تنها نسبت به روز خود بلکه به کل سلامت روان خود نیز خوش بین باشند.

 

منبع:

www.moms.com


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *